Gå til innholdet

Kredittvurdering firma

Har du behov for å få gjennomført en kredittvurdering av et firma? Kredittopplysningen leverer kredittvurderinger av organisasjoner og bedrifter.

Hva er kredittvurdering?

En kredittvurdering er en vurdering som blir gjort av både privatpersoner, organisasjoner og bedrifter, der det hentes inn informasjon om inntekt, gjeld og andre økonomiske faktorer. Slike vurderinger blir gjort av kredittvurderingsbyråer, som Kredittopplysninger, for blant annet banker, finansieringsforetak, internett- og telefonselskaper eller andre foretak som lar kundene sine handle med faktura.

Formålet er å sjekke om en person, organisasjon eller et firma har betalingsevne, slik at de kan få innvilget et lån, et telefonabonnement eller andre tjenester. Dette er en sikkerhet for eksempel for banker som skal låne ut penger.

Kredittvurderingsbyråene gjør en kredittrating og du får en kredittscore. Denne, pluss informasjon om blant annet betalingsanmerkninger, blir dermed gitt videre til kunden som etterspurte det.

Bestill kredittvurdering av firma hos Kredittopplysningen

Hos Kredittopplysningen kan du bestille kredittvurderinger av firma og organisasjoner. Vi har svært høy kompetanse og vurderingene du får av oss er godkjente konsesjonsbelagte og i henhold til til alle aktuelle regler og lover. 

Dette får du hos oss:

Registrer deg som kunde

Registrer deg som kunde hos oss om du har behov for kredittvurdering av firma eller organisasjon. Dette kan du enkelt gjøre ved å bruke kontaktskjemaet på våre nettsider, som du finner her. 

Når du er registrert kunde hos oss vil du bli sikret rask respons- og behandlingstid. Vi har også døgnåpen telefontjeneste slik at du når som helst kan få tak i oss dersom det skulle være noe. 

Hvorfor bruke oss?

Selv om det finnes en hel del databaser i Norge der du kan hente gratis informasjon om blant annet bedrifters økonomi, gjør du lurt i å få hjelp fra noen som kan sitt fag når du skal gjøre en kredittvurdering av firma. 

Dersom det skulle inntreffe en hendelse som har noe med firmaet og gjøre, som en inkassosak, omrokkeringer i styret eller konkursmeldinger, så vil ikke disse gratistjenestene fange opp disse. Dette er det kun byråer med konsesjon til å finne og bruke slik informasjon som kan sitte på, og varsle om. På denne måten får du verdi for pengene når du bruker Kredittopplysningen til å gjennomføre kredittvurderinger for deg. 

Bestill i dag

Få tilgang til all informasjon du trenger for å vurdere dine kunder og samarbeidspartnere. Dersom du ønsker konsulenttjenester innenfor dette fagfeltet, tilbyr vi gladelig det. 


Enten du ønsker å foreta kredittsjekk av et firma, en ny kunde eller en potensiell samarbeidspartner utfører vi vurderinger for deg som har et saklig behov. Ler mer om våre tjenester på våre nettsider, eller ta kontakt med oss i dag!

Bestill kredittvurdering